Hay!

Wat leuk dat je mijn webshop bezoekt!

Mijn naam is Willemien, getrouwd en moeder van 3 heerlijke kindjes: Rick ('14) Luke ('16) en Lynn ('18). En sinds december trotse eigenaresse van Stylynn.

Tijdens de zwangerschap van Rick ging ik mij steeds meer bezig houden met interieurstyling. Ik kon uren zoeken naar de leukste producten voor moeder en kind! Toch vond ik het altijd leuker om ergens mijn eigen draai aan te geven en zo groeide mijn instagram account al snel uit tot een webshop! Eerst met kleine artikelen die ik voornamelijk zelf maakte maar ondertussen word de collectie steeds groter en werk ik met leuke bedrijven samen, zowel klein als groot! Al de producten van Stylynn worden door mijzelf ontworpen en geproduceert in Nederland.

Ook hebben we in de afgelopen jaren onze collectie flink uitgebreid door het aanbieden van andere merken. Of je nou de kinderkamer in wilt richten of op zoek bent naar leuke en unieke spulletjes voor in het interieur, bij Stylynn ben je op het juiste adres!

Wij maken artikelen uniek en speciaal voor jou! Dus zie je iets leuks op de site maar wil je hier net een eigen twist aan geven? Geen probleem! Neem vrijblijvend contact met mij op zodat wij kunnen kijken hoe we je verder kunnen helpen, dit kan via de mail: info@stylynn.nll of stuur me een whats appje: 0625213865.

Voor nu, veel shop plezier!

 

Willemien X

© 2016 - 2020 Stylynn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel