About us!

 

Omdat ik het, naast het runnen van een webshop, ook heel leuk vind om meer over ons, de webshop, DIY en andere leuke onderwerpen te delen zal ik af en toe een blog schrijven. Uiteraard begin ik door ons voor te stellen en je iets meer over ons te vertellen.

Mijn naam is Willemien. Samen met mijn man en onze drie kinderen wonen wij sinds een jaar in Tollebeek. Zoals laatst iemand zo mooi zei: twee weilanden en 5 koeien naast Urk, ons mooie geboorte dorp! Henk is koelmonteur en ik heb de opleiding MMZ gedaan en was voorheen werkzaam op een schippersinternaat.

In 2012 leren Henk en ik elkaar kennen in de bar. Van liefde op het eerste gezicht was, van mijn kant af, echt geen sprake. Henk is op veel vlakken echt mijn tegenpool. Heel druk en sociaal, graag onder de mensen en het middelpunt van de belangstelling. Ik daar in tegen ben een echt huismus, kan dus heel goed alleen zijn en hier echt van genieten en sta het liefst niet in de belangstelling! Toch zijn we een 'match made in heaven' want waar Henk mij soms een zetje in de rug geeft trap ik af en toe op zijn rem :)

Op 6 maart 2014 kwam ik er achter dat ik zwanger was van Rick. Niet 'gepland' maar o zo welkom! In juni zijn we getrouwd en trokken we samen in ons eerste huis op Urk en in oktober werd Rick geboren. Een snelle, maar helse, thuisbevalling van 4 uurtjes. Ruim 7 maanden later was ik zwanger van Luke. Ik had Instagram ontdekt en kon dus ook niet wachten om met de kamertjes te beginnen, heerlijk vond ik het om hier mee bezig te zijn! Echt ruimte voor grote uitgaven was er niet aangezien ons spaargeld in het huis zat. En laat nou net, bijna alles, wat ik leuk vond enorm aan de prijs zijn! Een lamp of ledikantovertrek voor 100 euro was voor ons echt geen optie op dat moment. Ik struinde internet af voor goedkopere alternatieven en ging zelf aan de slag. Trots dat ik was begon ik een Instagram account en deelde mijn koopjes, en DIY projecten. Langzaam groeide de vraag naar de spullen die ik maakte en heb ik de webshop geopend. Door te investeren in apparatuur werdt producten ontwerpen en uitwerken makkelijker, sneller en professioneler. Langzaam kreeg ik meer volgers en kon ik officeel starten met Stylynn! Whoop! Een van de eerste nieuwe projecten waren de dekbedhoezen. Een product waar ik super trots op ben omdat het een onwijs mooi en duurzaam product is. Je vind onze gehele collectie hier.

      

Ondertussen waren we ons huis op Urk ontgroeid en hadden we echt te weinig ruimte voor onze opgroeiende kinderen en groeiend bedrijf. We ging op zoek naar een ander huis wat op Urk niet makkelijk is, dus besloten we een stukje verderop verder te zoeken. Eind vorig jaar kochten we ons mooie huis en zijn we binnen een paar weken verhuisd. Ondertussen was ik ook net zwanger van Lynn en omdat ik hier zo vreselijk ziek van was hebben we het huis eerst bewoonbaar gemaakt. We wonen hier nu ruim en jaar en nog steeds zijn we bezig om het helemaal naar onze zin te maken. Gelukkig vind ik dat helemaal niet erg!

Ik hoop dat je het leuk vond om ons een beetje te leren kennen, wil je nog iets weten of vind je het ook leuk om jezelf voor te stellen stuur ons dan even een berichtje! Vinden we leuk :)

Liefs van ons

 

Volg je ons al op instagram?

 

 

 

 

 

 

© 2016 - 2020 Stylynn | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel